vendredi 25 juillet 2008

Un interviu on-line cu VĂCUTZA, cel mai urmărit forumist din Republica Moldova

Deşi Procuratura municipală îl caută în mai multe apartamente din capitală în cadrul unui dosar de urmărire penală, forumistul Vacutza este bine-mersi şi a decis să ofere un interviu Ziarului de gardă. Vacutza declară că este „un simplu muritor”, care „doarme, mănâncă, lucrează şi ascultă muzică”. Consideră că o revoluţie „născută” în Internet nu este posibilă în Republica Moldova. Dacă „nu ar fi fost vacutză”, forumistul şi-ar fi dorit să fie "un gândac de bucătărie” ca să poată infecta mâncarea lui Voronin, Klimenko şi Stepaniuc. UNIMEDIA vă invită să citiţi acest interviu şi o să mai aflaţi ce ar face Vacutza dacă ar fi preşedintele Republicii Moldova.


- De când te tot caută Procuratura, ce faci toată ziua? Cum te descurci?
- Sunt un simplu muritor. Dorm, mănânc, lucrez, ascult muzică. Nu prea bag în seamă faptul că procuratura a declanşat acest circ. Nu ştiu ce scop au în realitate, dar, cu siguranţă, aceste acţiuni ajută enorm la ponegrirea regimului VORonian.

- În «Întâmplări nemaivăzute» scrii că, la 5 iulie 2008, o creatură feroce, zburând, ţi-a violat proprietatea privată. Ce s-a întâmplat de fapt pe 5 iulie? Ce-i cu această întâmplare nemaivăzută? Să aibă frică o vacutza de un gândac de bucătărie?
- Dacă aţi fi văzut dimensiunile acelui gândac, avea 5 cm, v-aţi fi speriat şi voi. De fapt, acea creatură poate fi procuratura, poate fi oricine apt de violarea proprietăţii. Poate fi şi confiscarea calculatorului. Să ai frică de un gândac nu înseamnă neapărat să nu lupţi. (articol complet aici)

Sursa Unimedia

Aucun commentaire: