mardi 22 juillet 2008

Elvetienii vor sa desopere Africa de Sud prin Republica Moldova!

Elveţienii vor sa descopere Africa de Sud prin Republica Moldova! Primarul Dorin Chirtoaca este invitat la Expoziţia Internaţionala de Turism din Lugano, ca sa reprezinte Moldavia. In invitatie este specificat ca astfel, elveţienii, vor sa afle mai multe despre destinaţiile turistice ale Africii de Sud!

- Stimate d Primar! Este o mare placere pentru noi sa va scriem din partea Centrului Internaţional de Expoziţii, pentru a va invita sa participati la un eveniment internaţional si de a va promova valorile frumosului stat, a menţionat Dorin Chirtoacă, primar de Chişinău.

Pare a fi o invitaţie obişnuita, doar ca Republica Moldova este numita Moldavia, drept unul dintre punctele de atracţie ale Africii de Sud. In scrisoare este spus ca: «Moldavia este una dintre destinaţiile turistice de vis. În ultimii ani, tot mai mulţi oameni veniţi din toată Elveţia şi din Italia de Nord, solicită în repetate rânduri, să organizăm întruniri ce ar permite să descoperim noi staţiuni de excepţie din Sudul Africii. Pentru a satisface aceste cereri, pentru ediţia 2008 a Expoziţiei Internaţionale de Turism din Lugano, am decis sa rezervam un stand «Frumuseţile Moldaviei», dedicat în întregime ţării dvs.»
Deocamdată, Dorin Chirtoaca nu a spus daca va da curs invitaţiei. Expoziţia va avea loc in oraşul Lugano, la sfarsitul lunii octombrie.

VICTORIA COLESNIC, VITALIE MOISEI PENTRU COTIDIAN

Sursa tv7

Aucun commentaire: