jeudi 15 mai 2008

Geta şi Petru, îndrăgostiţii de la Eurovision

Geta Burlacu şi echipa sa sunt de câteva zile la Belgrad. Reprezentanta noastră la Eurovision are zilnic repetiţii, dar mai găseşte timp pentru a admira capitala Serbiei. Managerul cântăreţei, Corina Caireac, ne-a relatat printr-un email că drumul spre Belgrad a fost lung şi obositor, a durat toată noaptea şi o jumătate de zi. Când erau aproape de capitală, în spatele maşinii a apărut un poliţist pe motocicletă, care le semnala întruna. Crezând că au încălcat ceva, aceştia au oprit, însă s-a dovedit că poliţistul avea misiunea de a ne însoţi până la Belgrad. „Am fost escortaţi ca nişte VIP-uri. Am presupus că acest fapt s-a făcut din considerente de securitate, dată fiind situaţia politică între Serbia şi Kosovo. Apoi, deja la intrarea în oraş, motociclistul a fost înlocuit cu o maşină de poliţie”, ne scrie Corina.
Delegaţia noastră este cazată în hotelul „Serbia” şi membrii acesteia sunt însoţiţi peste tot de doi ghizi, pe care, mai în glumă, mai în serios, reprezentanţii noştri i-au poreclit „dădace”. Special pentru show-ul Getei, organizatorii au găsit o canapea albă. La prima repetiţie au fost asistaţi de jurnalişti din toată Europa, care doreau să nu le scape niciun detaliu. Echipa noastră a primit un compliment din partea regizorului Eurovisionului 2008.
Mai mulţi reprezentanţi au mers într-o excursie pe vapor, pe râul Sava, unde televiziunea locală a luat interviuri de la fiecare interpret. Iar un reporter de la televiziunea naţională sârbă RTS i-a numit pe Geta şi iubitul ei, Petru, trompetist, „Cea mai îndrăgostită pereche a Eurovision-ului”. citeste mai mult...

Videoclipul oficial al Getei Burlacu la Eurovision 2008



sursa: Jurnal de Chisinau
foto:
www.esctoday.com

Aucun commentaire: