mardi 16 octobre 2007

Mesajul Primarului Municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca

Primarul Municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca a transmis luni, 15 octombrie 2007, Asociatiei Studentilor din Moldova in Franta un mesaj de felicitare de Ziua orasului, cu prilejul vernisajului expozitiei de fotografie Chisinau, Une Capitale Européenne ce se desfasoara la Maison des Initiatives Etudiantes din Paris, pana vineri 19 octombrie. De asemenea Primaria Municipiului Chisinau ne-a pus la dispozitie materiale informative (carti, vederi, prezentare video) despre oras si un album de arta fotografica Chisinau - autor Amedeo Carrocci, editura GRAFICART 2004, Italia oferit ca premiu autorului celei mai reprezentative imagini expuse.

Stimaţi prieteni,

Suntem foarte mândri că prin efortul studenţilor basarabeni ce-şi fac studiile în Franţa, în aceste zile la Paris va fi vernisată o expoziţie de fotografie dedicată Chişinăului. Ne bucurăm să constatăm că deşi a împlinit 571 de ani de la prima atestare istorică, Chişinăul de astăzi este un oraş modern, este cel mai important centru cultural, istoric, economic şi politic al Republicii Moldova.

Suntem onoraţi că locuitorii municipiului Chişinău care-şi fac studiile în afara ţării contribuie la popularizarea Chişinăului în capitalele Uniunii Europene. Cu toţii ne dorim ca în cel mai apropiat timp oraşul nostru să se alinieze marilor urbe din spaţiul european.

Cu ocazia Hramului Chişinăului, Vă mulţumim din suflet pentru munca D-voastră: Vă dorim mulţi ani şi prosperitate! Fie ca toate cunoştinţele voastre să le investiţi în dezvoltarea, modernizarea şi prosperarea Chişinăului.

Cu mult respect, Dorin Chirtoacă,

Primar general al municipiului Chişinău

15 octombrie 2007

* Mesajul ne-a fost transmis prin intermediul departamentului Relatii cu Publicul din cadrul Primariei Chisinau.

De asemenea am primit pe aceeasi cale cateva imagini speciale obtinute cu ocazia Hramului Orasului Chisinau.






1 commentaire:

Anonyme a dit…

Sunt foarte mindra de primarul nostru chiar daca imi dau seama ca nu ii este prea usor sa tina piept comunistilor.

P.S. Jos comunistii :)!!!!